Μικρής έκτασης πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα του ξενοδοχείου και κατασβέστηκε προτού επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους. Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν κάποια δωμάτια.
Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν απο τις 7 το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα, στο ισόγειο του πολυώροφου ξενοδοχείου και κατασβέστηκε έγκαιρα, προτού επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους.
Υπάλληλοι του ξενοδοχείου για προληπτικούς λόγους εκκένωσαν κάποια δωμάτια, ενώ ένας μάγειρας τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και στο πρόσωπο από καμμένα λάδια και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα και μία γυναίκα.
Η Τροχαία Θεσσαλονίκης έκλεισε τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην κεντρική λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, μπροστά από το ξενοδοχείο, ενώ μετά την κατάσβεση βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions