Το πρόγραμμα των «μικρών» και «μεγάλων» τελικών τροποιήθηκε, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έγινε και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις μάχες των «αιωνίων» στην Α1 ανδρών του μπάσκετ. Ο Βασιλόπουλος χάνει το πρώτο ματςτης Πέμπτης, ενώ οι «πράσινοι» είναι κομπλέ. Ο Βούισιτς ψάχνει τον «τρόπο»κόντρα στον ΠΑΟ. Την Τετάρτη αρχίζει η σειρά ανάμεσα σε Αρη και Μαρούσι για το 3ο εισιτήριο της Ευρωλίγκα.
τροποιήθηκε, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έγινε και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις μάχες των «αιωνίων» στην Α1 ανδρών του μπάσκετ. Ο Βασιλόπουλος χάνει το πρώτο ματςτης Πέμπτης, ενώ οι «πράσινοι» είναι κομπλέ. Ο Βούισιτς ψάχνει τον «τρόπο»κόντρα στον ΠΑΟ. Την Τετάρτη αρχίζει η σειρά ανάμεσα σε Αρη και Μαρούσι για το 3ο εισιτήριο της Ευρωλίγκα.&source=in.gr">
Το πρόγραμμα των «μικρών» και «μεγάλων» τελικών τροποιήθηκε, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έγινε και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις μάχες των «αιωνίων» στην Α1 ανδρών του μπάσκετ.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις