Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Υπoγραφή συμφωνίας με την Isuzu για την αντιπροσώπευση των επαγγελματικών οχημάτων στη Βουλγαρία.

Στα τέλη Μαρτίου υπεγράφη οριστική συμφωνία της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ με την Isuzu Motors Ltd για την αντιπροσώπευση των επαγγελματικών οχημάτων Isuzu στην Βουλγαρία. Η συμφωνία περιλαμβάνει την εμπορεία και διανομή αλλά και τεχνική υποστήριξη όλων των επαγγελματικών οχημάτων και συγκεκριμένα των ελαφρών φορτηγών Isuzu σειρά «Ν μεικτού βάρους από 3,5 έως 7,5 τόνους, αλλά […]

Στα τέλη Μαρτίου υπεγράφη οριστική συμφωνία της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ με την Isuzu Motors Ltd για την αντιπροσώπευση των επαγγελματικών οχημάτων Isuzu στην Βουλγαρία.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την εμπορεία και διανομή αλλά και τεχνική υποστήριξη όλων των επαγγελματικών οχημάτων και συγκεκριμένα των ελαφρών φορτηγών Isuzu σειρά «Ν μεικτού βάρους από 3,5 έως 7,5 τόνους, αλλά και των pickups D-MAX. Η συμφωνία επίσης περιλαμβάνει και τα μεσαία φορτηγά μεικτού βάρους από 10 έως18 τόνους η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία τον Οκτώβριο του 2009.
Τα οχήματα της Isuzu είναι κατάλληλα για κάθε επαγγελματική χρήση, για κάθε τύπο φορτίου και οδικών συνθηκών. Χαρακτηρίζονται από υψηλές επιδόσεις, σημαντική οικονομία καυσίμου, (χωρίς πρόσθετα adblue) και χαμηλά λειτουργικά έξοδα.
Για τον σκοπό αυτό έχει ιδρυθεί η εταιρία PETROMOTOR BULGARIA, θυγατρική της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, η οποία θα αναλάβει σε συνεργασία με αξιόπιστους και επιτυχημένους τοπικούς αντιπροσώπους την διανομή των επαγγελματικών οχημάτων.
H Εταιρία ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, μπαταρίες, αγροτικά, χωματουργικά & βιομηχανικά αυτοκινούμενα μηχανήματα. Η Εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά σε κάθε τομέα δραστηριότητας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Άστον Βίλα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε έναν θρίαμβο που όπως τόνισε πίστευαν όλοι μέσα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024