Στο επίπεδο του 8,5%, περισσότερο από ό,τι προέβλεπαν οι περισσότεροι οικονομολόγοι, αυξήθηκε το ποσοστό ανεργίας στην ευρωζώνη, τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η κοινοτική στατιστική υπηρεσία την Τετάρτη.
Στο 8,5% αυξήθηκε το ποσοστό ανεργίας στην ευρωζώνη, τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η κοινοτική στατιστική υπηρεσία την Τετάρτη.
Όπως μετέδωσε το Reuters, οι οικονομολόγοι είχαν προβλέψει πληθωρισμό 8,3%.
Ο αριθμός των ανέργων στην ευρωζώνη αυξήθηκε κατά 319.000 στα 13,486 εκατ. άτομα, ενώ στην ΕΕ αυξήθηκε κατά 478.000 στα 19,156 εκατ.άτομα.
Επίσης, αναθεωρήθηκε προς τα πάνω η πρόβλεψη για την ανεργία Ιανουαρίου στο 8,3%, από 8,2% που είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.