Ένα ακόμα ρεκόρ για τον Ντουέιν Γουέιντ... Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ και πρώτος σκόρερ, έως τώρα, του ΝΒΑ, πέτυχε 27 πόντους κόντρα στους Γκρίζλις και ξεπέρασε κατά 24 την επίδοση της σεζόν 2005-06, που ήταν η καλύτερη του. Ο Γουέιντ μετράει, πλέον, 2,064 πόντους και έχει μπροστά του πολύ χρόνο να το διευρύνει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ του.
Ένα ακόμα ρεκόρ για τον Ντουέιν Γουέιντ… Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ και πρώτος σκόρερ, έως τώρα, του ΝΒΑ, πέτυχε 27 πόντους κόντρα στους Γκρίζλις και ξεπέρασε κατά 24 την επίδοση της σεζόν 2005-06, που ήταν η καλύτερη του. Ο Γουέιντ μετράει, πλέον, 2,064 πόντους και έχει μπροστά του πολύ χρόνο να το διευρύνει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ του.
Οι Χιτ νίκησαν στο Μαϊάμι την ομάδα του Μέμφις με 94-82, ενώ ο Γουέιντ μοίρασε οκτώ ασίστ και μάζεψε ένα ριμπάουντ. Ο Μάικλ Μπίσλι είχε 17 πόντους και εννέα ριμπαόυντ για τoυς γηπεδούχους, ο Γιουντόνις Χάσλεμ πρόσθεσε 11 και ο Τζαμάλ Μαγκλουάιρ τελείωσε με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ που αποτελούν ρεκόρ για φέτος. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Οου Τζέι Μάγιο με 21 πόντους.
Οι Σέλτικς επικράτησαν των Κλίπερς με 90-77 και οι Μάτζικ με 106-102 των Νικς στη Νέα Υόρκη. Οι Μπουλς κρατούν στα χέρια τους την όγδοη θέση στην Ανατολή μετά τη νίκη τους με 101-99 στην Ουάσινγκτον, ενώ οι Σίξερς άλωσαν την έδρα των Μπλέιζερς με 114-108 στην παράταση.