Απουσίες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά
Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στον ΠΑΟΚ μετά την επιβλητική νίκη επί της Καβάλας, παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Τέσσερις παίκτες απουσίαζαν από την προπόνηση της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον Ερμή Λάγκαδά.
89
Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στον ΠΑΟΚ μετά την επιβλητική νίκη επί της Καβάλας, παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Τέσσερις παίκτες απουσίαζαν από την προπόνηση της Τρίτης. Πρόκειται για τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς που βρίσκεται με άδεια στη Σερβία (θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα), τους Βασίλης Σίμτσακ και Χρήστος Χαρίσης που είναι κλινήρεις λόγω ίωσης και τον Κάρολο Γαλαζούλα.
Για την Τετάρτη, πάντως, έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον Ερμή Λάγκαδά στο PAOK Sports Arena. Ο Γιώργος Καλαφτάκης δεν θέλει η ομάδα του να χάσει το ρυθμό της λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και προσπαθεί να καταρτίσει το πρόγραμμα ανάλογα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442