Νέα σπουδαία εμφάνιση από τον Καλάθη
Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις και οι Φλόριντα Γκέιτορς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν του Τζάκσονβιλ με 84-62 στον πρώτο γύρο του τουρνουά ΝΙΤ. Σε 32 λεπτά συμμετοχής ο 19χρονος γκαρντ είχε 19 πόντους (6/7δίποντα, 2/3 τρίποντα και 1/1 βολές), 6 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.
26
Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις και οι Φλόριντα Γκέιτορς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν του Τζάκσονβιλ με 84-62 στον πρώτο γύρο του τουρνουά ΝΙΤ.
Σε 32 λεπτά συμμετοχής ο 19χρονος γκαρντ είχε 19 πόντους (6/7δίποντα, 2/3 τρίποντα και 1/1 βολές), 6 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.
«Στα τελευταία ματς ήμουν εύστοχος και χαίρομαι που βρήκα το χέρι μου, αλλά και που νικήσαμε», δήλωσε ο Νικ Καλάθης, που με την ομάδα του θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα του Σαββάτου το Μαϊάμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442