Ο αριθμός των απασχολούμενων στην ευρωζώνη και την Ευρώπη των «27» μειώθηκε το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου του 2008, κατά 0,3% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία.
Ο αριθμός των απασχολούμενων στην ευρωζώνη και την Ευρώπη των «27» μειώθηκε το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου του 2008, κατά 0,3% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία, ο αριθμός των απασχολούμενων στην ευρωζώνη μειώθηκε, σε εποχική βάση, κατά 453.000 και στην Ευρωπαϊκή Ενωση κατά 672.000.
Στο τρίτο τρίμηνο του 2008, η απασχόληση συρρικνώθηκε κατά 0,1% στην ευρωζώνη, σε σχέση με το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου και κατά 0,2% στην Ευρώπη των «27».
Σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2007, η απασχόληση παρέμεινε αμετάβλητη, το τελευταίο τρίμηνο του 2008, τόσο στην ευρωζώνη όσο και στην Ευρώπη των «27», μετά από την αύξηση 0,6%, σε ετήσια βάση, που είχε καταγραφεί και στις δύο ζώνες το τρίτο τρίμηνο του 2008.
Στο σύνολο του 2008, η απασχόληση αυξήθηκε κατά 0,8% (1.137.000 απασχολούμενους) στην ευρωζώνη και κατά το ίδιο ποσοστό (1.760.000 απασχολούμενους) στην ΕΕ, σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Το 2007, είχε καταγραφεί αύξηση 1,8% και στις δύο ζώνες.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.