Η Παπαχρήστου στάθηκε άτυχη στον τελικό του τριπλούν
Η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να επαναλάβει και στον τελικό του τριπλούν την εμφάνιση που είχε κάνει στα προκριματικά. Η 20άχρονη πρωταθλήτρια άρχισε νευρικά, καθώς ήθελε μια μεγάλη επίδοση κοντά στο 14.47μ. που πέτυχε τις προηγούμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει τρεις άκυρες προσπάθειες, ενώ στην 4η ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο και αποχώρησε.
Η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να επαναλάβει και στον τελικό του τριπλούν την εμφάνιση που είχε κάνει στα προκριματικά του αγωνίσματος.
Η 20άχρονη πρωταθλήτρια άρχισε νευρικά, καθώς ήθελε μια μεγάλη επίδοση κοντά στο 14.47μ. που πέτυχε στα προκριματικά.
Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει τρεις άκυρες προσπάθειες, ενώ στην 4η προσπάθεια ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού της την στιγμή που έπαιρνε φόρα.
Η Παπαχρήστου αποφάσισε να κάνει και την 5η προσπάθειά της, η οποία και αυτή ήταν άκυρη και στη συνέχεια αποσύρθηκε για να αποφύγει τα χειρότερα.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αν η πρωταθλήτριά μας επαναλάμβανε την επίδοση του προκριματικού (14.47μ.) θα κατακτούσε το ασημένιο μετάλλιο.
Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ταράνοβα με 14.68μ., κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο, το ασημένιο κέρδισε η σλοβάκα Σέστακ με 14.60μ. (καλύτερη φετινή της επίδοση) και το χάλκινο η Βελντάκοβα με 14.40 (ρεκόρ Σλοβακίας).
Αμέσως μετά το τέλος των προσπαθειών της, η Παπαχρήστου τόνισε: «Ξεκίνησαν καλά, νιώθοντας γρήγορη και έτοιμη, η δύο άκυρα αρχή, πάνω που πήγα να βγάλω καλό, ένιωσα δικέφαλο πρόβλημα. Αν συνέχιζα φοβήθηκα μην… κοπεί το πόδι μου.
»Έτσι είναι ο αγώνας, όλα μπορούν να συμβούν. Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου στο Τορίνο. Δίνω ραντεβού το καλοκαίρι στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Τώρα βλέπω μπροστά μου το Κάουνας στο Ευρωπαϊκό Νέων που είναι ο βασικός μου στόχος μέσα στη χρονιά».
Θέση-όνειρο για τους φαν του ποδοσφαίρου. Πληρώνεσαι για να δεις και τα 104 παιχνίδια του Μουντιάλ 2026. Τι πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις τη θέση...
Σημάδια στην καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα που υποδηλώνουν «παρατεταμένη αγωνία» και οίδημα που υπήρχε «για αρκετό καιρό», εντόπισε ο ιατροδικαστής όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο του μύθου του ποδοσφαίρου.
Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs της Super League, ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς