Διαμαρτυρίες των εκπαιδευτικών για λάθος απαντήσεις στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ
Θύελλα διαμαρτυριών έχει ξεσπάσει από τους 60.000 υποψηφίους του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών, καθώς το ΑΣΕΠ με νέο δελτίο Τύπου την Τρίτη, τρεις εβδομάδες μετά τις εξετάσεις, παραδέχεται ένα ακόμη λάθος στις απαντήσεις των θεμάτων που έδωσε πριν από λίγες μέρες.
38
Θύελλα διαμαρτυριών έχει ξεσπάσει από τους 60.000 υποψηφίους του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών, καθώς το ΑΣΕΠ με νέο δελτίο Τύπου την Τρίτη, τρεις εβδομάδες μετά τις εξετάσεις, κι ενώ υποτίθεται ότι έχει αρχίσει η διόρθωση των γραπτών, παραδέχεται ένα ακόμη λάθος στις απαντήσεις των θεμάτων που έδωσε πριν από λίγες μέρες.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί επιμένουν ότι και άλλες απαντήσεις που έδωσε το ΑΣΕΠ, δεν συμφωνούν σε κάποιες περιπτώσεις με τις απαντήσεις που δίνουν τα σχολικά βιβλία.
Το ΑΣΕΠ στην πρώτη ανακοίνωση των απαντήσεων (9/2) παραδέχεται ότι μια από τις ερωτήσεις δέχεται δύο απαντήσεις (ερώτηση 41- Α θεματική ενότητα του κλάδου ΠΕ 70 Δασκάλων).
Την επόμενη μέρα (10/2), ύστερα από διαμαρτυρίες των υποψηφίων έστειλε νέο δελτίο Τύπου, στο οποίο αναγνωριζόταν και δεύτερο λάθος στις απαντήσεις.
Πάντως, το θέμα φαίνεται πως δεν τελειώνει εδώ, αφού οι διαγωνισθέντες εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται και για άλλες απαντήσεις και αμφισβητούν τις απαντήσεις που έδωσε το ΑΣΕΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- ΗΠΑ: Οι τιμές της βενζίνης στην αντλία ξεπέρασαν ξανά τα τέσσερα δολάρια λόγω των νέων εχθροπραξιών με Ιράν
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442