Στις 23 Ιανουαρίου αποφασίζει η Aspis Bank για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με έκδοση εξαγοράσιμων προνομιούχων μετοχών, καλυπτόμενη από το ελληνικό Δημόσιο με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετοχών, καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε το ΔΣ της Aspis Bank για τις 23/1/09.
93
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με έκδοση εξαγοράσιμων προνομιούχων μετοχών, καλυπτόμενη από το ελληνικό Δημόσιο με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετοχών, καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε το ΔΣ της Aspis Bank για τις 23/1/09.
Επίσης, η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση κοινών ή προνομιούχων μετά ψήφου, μετατρέψιμων ή όχι σε κοινές, με ή χωρίς δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων ή με περιορισμό του δικαιώματος αυτού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, το διοικητικό συμβούλιο της Aspis Bank με απόφασή του που ελήφθη την 30η Δεκεμβρίου 2008, προσκαλεί τους μετόχους της τράπεζας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 23η Ιανουαρίου 2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις πάνω στα θέματα της ημερησίας διάταξης που αναφέρονται κατωτέρω:
1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας σύμφωνα με τον ν. 3723/2008, με έκδοση εξαγοράσιμων προνομιούχων μετοχών, καλυπτόμενη από το Ελληνικό Δημόσιο με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων.
2. Τροποποίηση των άρθρων 5, 6 και 7 του καταστατικού ενόψει της παραπάνω υπό 1 αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
3. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση κοινών ή προνομιούχων μετά ψήφου, μετατρέψιμων ή όχι σε κοινές, με ή χωρίς δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων ή με περιορισμό του δικαιώματος αυτού.
4. Τροποποίηση των άρθρων 5, 6 και 7 του καταστατικού ενόψει της παραπάνω υπό 3 αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
5. Σύσταση και ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008.
6. Διάφορες ανακοινώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες
- Σανς – Θάντερ 109-121: Ρεκόρ καριέρας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 3-0 οι πρωταθλητές (vid)
- Η πολλή δουλειά τρώει τον… εργαζόμενο: Η εργασία προκαλεί 840.000 θανάτους ετησίως
- Κυβέρνηση σε δίνη: Καταγγελίες, παρεμβάσεις και ο φόβος αποκαλύψεων προκαλούν πανικό για το πολιτικό κόστος
- Ουκρανία – Η ρομποτοποίηση ενός αδιέξοδου πολέμου
- Σκύλος και λύκος: Πόσο πραγματικά μοιάζουν;
- Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για destination weddings
- Δυο νεκροί στη βορειοανατολική Ουκρανία σε επιδρομή drones της Ρωσίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)























![Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/108297319-1777170881223-f7206af5bd404f9c-315x220.webp)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442