89

Με επιθετικό πλουραλισμό ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιιωνίου με 81-65. Νωρίτερα Καβάλα – Μαρούσι (72-81), Αρης – Κολοσσός (72-53), Αιγάλεω – ΑΕΛ (90-56), Πανελλήνιος – Τρίκαλα (99-52). Την Κυριακή διεξάγεται η μάχη των «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επίσης την Κυριακή το ματς Ολύμπια – Παναθηναϊκός με τοϋς «πράσινους» να ταξιδεύουν στη Λάρισα με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Κυριακή, 17:00 Novasports 3)

Ολοένα και λιγοστεύουν οι «πονοκέφαλοι» για τον Γιώργο Καλαφατάκη, που είδε τον Γιώργο Τσιάρα να επιστρέφει στις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Καβάλα θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών απέναντι στη ΑΕΚ, που μέχρι τώρα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Αυτός είναι και ο σκοπός της «Ένωσης» που θέλει να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, με τον Κώστα Φλεβαράκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ολύμπια Λάρισας-Παναθηναϊκός (Κυριακή, 17:00 ET1)

Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει τεθεί εκτός μάχης, καθώς υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Η συμμετοχή του Νίκολα Πέκοβιτς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ Φώτσης, Διαμαντίδης και Χατζηβρέττας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση. Η Ολύμπια θα παραταχθεί με μοναδικό απόντα τον τραυματία Κόρεϊ Μπέλσερ, που θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr