Ξεκίνημα με το δεξί για Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό
Εύκολο ξεκίνημα στην πρεμιέρα της Α1 γυναικών τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η περυσινή πρωταθλήτρια, Γλυφάδα πέτυχε άνετη νίκη επί του Νηρέα Χαλανδρίου με 16-5, ενώ η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε της ΝΕΠ με 11-7. Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Ηρακλή με 17-4 στη Θεσσαλονίκη.
Εύκολο ξεκίνημα στην πρεμιέρα της Α1 γυναικών τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η περυσινή πρωταθλήτρια, Γλυφάδα πέτυχε άνετη νίκη επί του Νηρέα Χαλανδρίου με 16-5, ενώ η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε της ΝΕΠ με 11-7.
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Ηρακλή με 17-4 στη Θεσσαλονίκη, σε ένα παιχνίδι που τυπικά είχε τελειώσει από το δεύτερο οκτάλεπτο με τις «ερυθρόλευκες» να έχουν προβάδισμα με 9-1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Παίξαμε ακριβώς όπως έπρεπε. Σοβαρά και δυνατά και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα σε ότι αφορά τη νίκη».
Νίκη και για τον Εθνικό, που κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 18-6 πήρε τους πρώτους του δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.