Τα Τρίκαλα έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Χριστόπουλο
Μόλις μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις στήριξης προς το πρόσωπο του Γιάννη Χριστόπουλου η διοίκηση των Τρικάλων αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Πατρινό τεχνικό, στον οποίο η διοίκηση του χρεώνει το ότι η ομάδα έχει μείνει χωρίς νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Μόλις μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις στήριξης προς το πρόσωπο του Γιάννη Χριστόπουλου η διοίκηση των Τρικάλων αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Πατρινό τεχνικό.
Ο Χριστόπουλος την Τρίτη παραβρέθηκε κανονικά στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, αλλά το απόγευμα στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των Τρικάλων Γιώργο Γιαννούλα του ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του από τον πάγκο των Θεσσαλών.
Η διοίκηση του χρεώνει το ότι η ομάδα έχει μείνει χωρίς νίκη μέχρι τώρα σε εφτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με πολλά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ να απαιτούν εδώ και καιρό την απόλυση του.
Πλέον τα Τρίκαλα αναζητούν νέο τεχνικό με τα ονόματα των Φώτη Κατσικάρη, Αργύρη Πεδουλάκη, Βαγγέλη Αγγέλου και Θανάση Σκουρτόπουλου να είναι μερικά από αυτά που ακούγονται για τους πιθανούς διαδόχους του Γιάννη Χριστόπουλου.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.