Με το ένα... πόδι στα προημιτελικά του LEN Trophy ανδρών βρίσκεται ο Πανιώνιος, που επιβλήθηκε 11-5 της ισπανικής Σαντ Αντρέου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16». Αντιθέτως, η Χίος θα έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς με τη Βοιϊβοντίνα μετά την ισοπαλία 10-10 στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την Κυριακή στη Βουδαπέστη την Τόμπιλε Χόνβεντ.
Με το ένα… πόδι στα προημιτελικά του LEN Trophy ανδρών βρίσκεταιο Πανιώνιος, που επιβλήθηκε 11-5 της ισπανικής Σαντ Αντρέου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16».
Η ομάδα του Κώστα Λούδηχρειάζεται απλώς να υπερασπιστεί το +6 στη ρεβάνς της Βαρκελώνης, στις 13 Δεκεμβρίου, για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την οκτάδα.
Η Χίος παραχώρησε ισοπαλία 10-10 στη σερβική Βοϊβοντίνα, στον πρώτο αγώνα τους για τη φάση των «16» του LEN Trophy που έγινε στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού.
Το αποτέλεσμα αυτό δυσχεραίνει το έργο της ομάδας του Δημήτρη Μαυρωτά, που για να προκριθεί στα προημιτελικά θα πρέπει να πάρει τη νίκη στη ρεβάνς του Νόβι Σαντ, στις 13 Δεκεμβρίου.
Η τρίτη ελληνική εκπρόσωπος στο φετινό Len Trophy, η Βουλιαγμένηαντιμετωπίζει την Κυριακή την Τόμπιλε Χόνβεντ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 της διοργάνωσης. Οι «μπέμπηδες», που βρίσκονται στη Βουδαπέστη από το απόγευμα της Παρασκευής, θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ούγγρους για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στη ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Η Χόνβεντ, πρωταθλήτρια στη χώρα της τα τελευταία οκτώ χρόνια και πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, είναι εμφανώς αποδυναμωμένη φέτος. Μαζί με την Ποζίλιπο Νάπολι, που επικράτησε της Πριμόριε με 12-6 την Τετάρτη (19/11) αποτελούν τα δύο φαβορί της διοργάνωσης. Η αντίπαλος της Βουλιαγμένης, αποκλείστηκε στο Β προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκα, καθώς τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της. Στο Len πέρασε στη φάση των 16 ως πρώτη από τον 3ο όμιλο του Β γύρου.
Στο πρωτάθλημά της βρίσκεται στην τέταρτη θέση με τέσσερις νίκες και δύο ήττες σε έξι αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από το ντέρμπι με τη Βάσας, όπου ηττήθηκε με 12-8.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στη Βαγιεκάνο, ισοφάρισε το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ο Παλαθόν σκόραρε στο 60’ και έδωσε την πρόκριση στους Ισπανούς.
Η γαλλική ομάδα διέλυσε με 4-0 την Μάιντς και πήρε θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στους «4» και η Κρίσταλ Πάλας, παρά την ήττα στην Ιταλία από την Φιορεντίνα (2-1)
Η Αστον Βίλα «καθάρισε» από το ημίχρονο την Μπολόνια (τελικό σκορ 4-0), ενώ η Μπράγκα ξέσπασε στο β\ μέρος και έκανε την ανατροπή κόντρα (4-2) στη Μπέτις. Ετσι προκρίθηκαν στην 4αδα του Europa League
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.