Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η προαιρετική δημόσια πρόταση για την Ρόκας
Από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου είναι η περίοδος αποδοχής της προαιρετικής δημόσιας πρότασης της ισπανικής Iberdrola Renovables για τις μετοχές που δεν κατέχει στην θυγατρική εταιρεία αιολικής ενέργειας Ρόκας.
27
Από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου είναι η περίοδος αποδοχής της προαιρετικής δημόσιας πρότασης της ισπανικής Iberdrola Renovables για τις μετοχές που δεν κατέχει στην θυγατρική εταιρεία αιολικής ενέργειας Ρόκας.
Σε ανακοίνωσή της στο ελληνικό χρηματιστήριο, η Iberdrola είπε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την προαιρετική δημόσια πρόταση της και όρισε ως περίοδο αποδοχής το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Τον περασμένο Ιούλιο, η Iberdrola κατέθεσε προσφορά 175 εκατ. ευρώ (16 ευρώ/μετοχή για τις κοινές και 11 ευρώ για τις προνομιούχες) για την εξαγορά του 100% της Ρόκας. Σήμερα, κατέχει το 68% της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βάγια Νέστορα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο με τον εγκαυματία να βγαίνει από την επιχείρηση – «Εγώ άναψα ένα τσιγάρο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442