Επίθεση με μολότοφ σε τηλεοπτικό σταθμό και προσαγωγές οπαδών
Νέα κρούσματα βίας μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ξέσπασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (10/11), στον τηλεοπτικό σταθμό «Extra 3» στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, στη διάρκεια εκπομπής των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, περίπου 30 άτομα οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα. Εννέα συλληφθέντες παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.
Η κόντρα οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Ενώ η δίκη του Μιχάλη Φιλόπουλου, συνεχίζεται, νέα κρούσματα βίας ξέσπασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (10/11) στον τηλεοπτικό σταθμό «Extra 3» στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια εκπομπής των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, περίπου 30 άτομα οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο κανάλι και προξένησαν με ξύλα, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα, σοβαρές ζημιές στα γραφεία και σε περισσότερα από 30 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο προαύλιο, εκ των οποίων τα δύο καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, έκαναν δεκαπέντε προσαγωγές στην Ασφάλεια και προέκυψαν στοιχεία συμμετοχής στα επεισόδια για τους εννέα, οι οποίοι παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.