Τρία τα θετικά δείγματα στους Παραολυμπιακούς… όλα στην άρση βαρών!
Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) ανακοίνωσε επίσημα ότι μόνο τρία κρούσματα ντόπινγκ βρέθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Την... τιμητική του είχε το άθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο, καθώς σε αυτό σημειώθηκαν και τα τρία δείγματα.
Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) ανακοίνωσε επίσημα ότι μόνο τρία κρούσματα ντόπινγκ βρέθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Την… τιμητική του είχε το άθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο, καθώς σε αυτό σημειώθηκαν και τα τρία δείγματα. Συνολικά έγιναν 1.155 έλεγχοι, εκ των οποίων οι 317 πραγματοποιήθηκαν εκτός αγώνων και άλλοι 838 στη διάρκεια των αγώνων.
Ο συνολικός αριθμός των αθλητών και αθλητριών που ελέγχθηκαν είναι 893 (επί συνόλου 4.000 αθλητών), εκ των οποίων οι 215 εκτός Αγώνων και οι 678 εντός Αγώνων.
Στους Παραολυμπιακούς της Αθήνας είχαν διεξαχθεί 680 έλεγχοι και βρέθηκαν δέκα θετικά δείγματα (δυο εκτός Αγώνων και οκτώ εντός).
Η IPC ανακοίνωσε ακόμη ότι δεν σχεδιάζει να αποθηκεύσει δείγματα για κάποια περίοδο πέραν της προβλεπόμενης από τα διεθνή στάνταρ και τη WADA.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».