Δίωρες στάσεις εργασίας πραγματοποιούν οι ηλεκτροδηγοί στο τραμ Αττικής την Πέμπτη από τις 08:00 έως τις 10:00 και από τις 20:00 έως τις 22:00. Οι ηλεκτροδηγοί διεκδικούν την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων τους.
Δίωρες στάσεις εργασίας πραγματοποιούν οι ηλεκτροδηγοί στο τραμ Αττικής την Πέμπτη, από τις τις 08:00 έως τις 10:00 και από τις 20:00 έως τις 22:00.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, το πρωί τα δρομολόγια θα αρχίσουν να εκτελούνται κανονικά στις 11:15, ενώ η απόσυρση των οχημάτων τραμ θα ξεκινήσει εκ νέου από τις 18:30 και η πλήρης αποκατάστασή τους θα πραγματοποιηθεί στις 23:15. Οι ηλεκτροδηγοί διεκδικούν την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων τους.
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).