
Για δολιοφθορά κάνει λόγο η Χαλκιά στο υπόμνημά της
Η Φανή Χαλκιά και ο προπονητής της Γιώργος Παναγιωτόπουλος κατέθεσαν με υπομνήματα την Τρίτη (7/10) το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, παρουσία του δικηγόρου τους. Η Eλληνίδα αθλήτρια, τόνισε στο υπόμνημά της ότι στα σκευάσματα που χρησιμοποίησε και τα οποία ήταν ανοιχτά βρέθηκε η ουσία μεθυλτριενολόνη, σύμφωνα και με την έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.
89
Η Φανή Χαλκιά και ο προπονητής της Γιώργος Παναγιωτόπουλος κατέθεσαν με υπομνήματα την Τρίτη (7/10) το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου παρουσία του δικηγόρου τους Γιώργο Αγιοστρατίτη.
Η Eλληνίδα αθλήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε στο υπόμνημά της ότι στα σκευάσματα που χρησιμοποίησε και τα οποία ήταν ανοιχτά βρέθηκε η ουσία μεθυλτριενολόνη, σύμφωνα και με την έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.
Παράλληλα ζήτησε από το δικαστή να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της, τα e- mail της, καθώς και οι κλήσεις που έχει κάνει από το τηλέφωνό της.
Η Χαλκιά επισήμανε ότι είχε ελεγχθεί… άπειρες φορές από την WADA (18 έλεγχοι) και τόνισε για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για δολιοφθορά και ότι ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει έν γνώσει της την ουσία μεθυλτριονολόνη.
Παράλληλα άφησε αιχμές και για τη δήλωσεις του προέδρου της ΕΟΕ Μίνωα Κυριακού ότι όλοι οι αθλητές είχαν περάσει από τρεις ελέγχους πριν πάνε στο Πεκίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΠΑΣΟΚ: Μετά το… Μουντιάλ, προετοιμασίες για την ΔΕΘ και την 3η του Σεπτέμβρη- Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ανδρουλάκης
- Συνταγή: Κοτόπουλο πικάτα στο φούρνο
- Το Ισραήλ κλιμακώνει την προσπάθεια ελέγχου στη Δυτική Όχθη – Θέλει να κατασχέσει αρχαίες στέρνες στη Βηθλεέμ
- Τέμπη: Τελευταία τοποθέτηση από συνήγορο υπεράσπισης – Η εισαγγελέας προτείνει επί των αιτημάτων για αναβολή
- Η ΕΛΑΣ ολοκληρώνει την οργανωτική της δομή με την Πολιτική Επιτροπή – Όλα τα ονόματα
- Μήπως η χαρά είναι πιο σημαντική στη ζωή μας απ’ όσο πιστεύουμε;



