Αποθεραπεία και επιστροφή τη νέα χρονιά για τη Σαράποβα
Η Μαρία Σαράποβα δεν πρόκεται να αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ώμο της. Η Ρωσίδα τενίστρια επισήμανε ότι έχει σημειωθεί βελτίωση στην κατάστασή της, αλλά δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμη.
Η Μαρία Σαράποβα δεν πρόκεται να αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ώμο της.
Η Ρωσίδα τενίστρια επισήμανε ότι έχει σημειωθεί βελτίωση στην κατάστασή της, αλλά δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμη:
«Εχει σημειωθεί πρόοδος στην αποθεραπεία μου, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να είμαι απολύτως καλά. Για αυτό αποφάσισα να μην αγωνιστώ σε άλλα τουρνουά αυτή τη σεζόν», τόνισε η Σαράποβα.
Η 21άχρονη τενίστρια μπορεί αγωνιστικά να μένει ανενεργή, την παρούσα στιγμή, αλλά εκτός κορτ είναι ιδιαιτέρως… δραστήρια.
Η Ρωσίδα απέκτησε νέο σύντροφο και ο… τυχερός ονομάζεται Τσάρλι Εμπερσόλ και είναι γιος του διευθυντή του αθλητικού τμήματος του ΝBC, Ντικ Εμπερσολ.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα