Στις «ναυμαχίες» της Ευρώπης ρίχνονται Πανιώνιος και Χανιά
Πανιώνιος και Χανιά ανοίγουν την «αυλαία» της νέας χρονιάς για το ελληνικό πόλο, καθώς την Τετάρτη ρίχνονται στη μάχη της Ευρωλίγκα και του Μεσογειακού Κυπέλλου, αντίστοιχα. Οι «κυανέρυθροι» μετέχουν στον 2ο όμιλο της Α προκριματικής φάσης, που θα γίνει στο Πόρτο. Από την πλευρά τους, τα Χανιά θα μετάσχουν στο Μεσογειακό Κύπελλο, που θα γίνει στη Μάλτα.
66
Πανιώνιος και Χανιά ανοίγουν την «αυλαία» της νέας χρονιάς για το ελληνικό πόλο, καθώς την Τετάρτη ρίχνονται στη μάχη της Ευρωλίγκα και του Μεσογειακού Κυπέλλου, αντίστοιχα.
Για τους «κυανέρυθρους», που μετέχουν στον 2ο όμιλο της Α προκριματικής φάσης, που θα γίνει στο Πόρτο, δεν τίθεται θέμα πρόκρισης, αλλά ο Κώστας Λούδης επισημαίνει ότι στόχος της ομάδας του είναι η πρώτη θέση του ομίλου, η οποία θα της αυξήσει τις πιθανότητες για μία καλή κλήρωση στον επόμενο γύρο.
«Βασικοί μας αντίπαλοι είναι η (σ.σ. γαλλική) Νις και σε δεύτερη φάση η (σ.σ. ρουμανική) Οραντέα» επισημαίνει ο προπονητής του Πανιωνίου, ο οποίος τονίζει επίσης ότι «… βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Το τουρνουά στην Πάτρα αποτέλεσε ένα καλό τεστ πριν την Ευρώπη».
Από την πλευρά τους, τα Χανιά θα μετάσχουν στο Μεσογειακό Κύπελλο, που θα γίνει στη Μάλτα.
Πρόκειται για μία διοργάνωση σαφώς μικρότερης σημασίας, αλλά ο προπονητής του ΝΟΧ, Ηλίας Μαχαίρας, επισημαίνει ότι «… αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί για πρώτη φορά και να δώσουμε τα πρώτα παιχνίδια προετοιμασίας, διότι είναι δύσκολο να δώσουμε ματς.
» Η βοήθεια της Νομαρχίας να μετάσχουμε στη διοργάνωση είναι σημαντική, όπως πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι θα παίξουμε, καθώς μας βοηθάει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442