Νέα τριήμερη απεργία των υπαλλήλων του υπουργείου Μεταφορών
Συνεχίζουν και εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών, ζητώντας ικανοποίηση χρόνιων αιτημάτων. Νέα τριήμερη απεργία στις 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου.
Συνεχίζουν και εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, καθώς, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η ηγεσία του υπουργείου αρνείται να ικανοποιήσει χρόνια θεσμικά και οικονομικά αιτήματα του κλάδου.
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της 48ωρης κινητοποίησης που πραγματοποίησε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (ΥΜΕ), προκήρυξε νέα τριήμερη απεργία για την Τετάρτη 24, Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).