Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την εγκατάσταση μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι
Την απόφαση με την οποία εγκρίνονται οι περιβαλλοντικοί όροι για την εγκατάσταση μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι, υπέγραψε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ.Σουφλιάς. Βάσει αυτής η ΔΕΗ οφείλει να ακολουθεί τους περιβαλλοντικούς όρους κατά την λειτουργία του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού και να λαμβάνει μέτρα για προστασία του περιβάλλοντος.
Την απόφαση με την οποία εγκρίνονται οι περιβαλλοντικοί όροι για την εγκατάσταση μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι, υπέγραψε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς.
Σύμφωνα με την απόφαση, η ΔΕΗ ΑΕ οφείλει να ακολουθεί τους περιβαλλοντικούς όρους κατά την κατασκευή και λειτουργία των εγκαταστάσεων του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού και να εξασφαλίζει την υλοποίηση μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η απόφαση αφορά, ειδικότερα, το έργο «Εγκατάσταση Μονάδας Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας Καθαρής Ισχύος 416,95 Mwe, σε συνθήκες ISO, με καύσιμο Φυσικό Αέριο στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Αλιβερίου της ΔΕΗ» και τη λειτουργία των υφιστάμενων Ατμοηλεκτρικών Μονάδων III & IV του εν λόγω σταθμού και επιβάλλεται η εφαρμογή Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών στα πλαίσια των διατάξεων της Οδηγίας 1996/61/ΕΚ (ή IPPC), σχετικά με την ολοκληρωμένη πρόληψη και έλεγχο της ρύπανσης και τα σχετικά Εγχειρίδια Αναφοράς Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών (BREF’s), που εκδόθηκαν μεταγενέστερα σε εφαρμογή της παραπάνω Οδηγίας.
Όπως διευκρινίστηκε απο το ΥΠΕΧΩΔΕ, η απόφαση περιλαμβάνει τα κατάλληλα προληπτικά αντιρρυπαντικά μέτρα και τις οριακές τιμές εκπομπής με βάση τα Κείμενα Αναφοράς των Βέλτιστων Διαθέσιμων Τεχνικών (ΒΑΤ Reference Documents – BREFs), που έχουν εκδοθεί από το Ευρωπαϊκό Γραφείο ΙPPC για τις μεγάλες εγκαταστάσεις καύσης και για λοιπές εγκαταστάσεις / συστήματα, που βρίσκουν εφαρμογή σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους όπως: α) τα συστήματα ψύξης, β) η αποθήκευση υλικών, γ) οι εγκαταστάσεις διαχείρισης αποβλήτων, δ) τα συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!