Ο Γιαννιώτης 6ος στα 10χλμ. του ευρωπαϊκού, έχασε μετάλλιο για κλάσματα
Την 6η θέση στα 10χλμ με χρόνο 1.52.53,07 κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανοικτής θάλασσας που διεξάγεται στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. «Εχασα το χάλκινο μετάλλιο για κλάσματα του δευτερολέπτου» είπε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού λίγο μετά το τέλος της κούρσας.
Την 6η θέση στα 10χλμ με χρόνο 1.52.53,07 κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανοικτής θάλασσας που διεξάγεται στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.
«Πέσαμε όλοι μαζί στον τερματισμό. Εχασα το χάλκινο μετάλλιο για κλάσματα του δευτερολέπτου. Από το φώτο φίνις ξεκαθάρισε η κατάταξη. Δεν είναι καλά. Δεν είναι αυτό που ήθελα.
»Εχω νιώσει και καλύτερα. Μπορεί να ακουμπήσαμε όλοι μαζί ταυτόχρονα σχεδόν, αλλά θα μπορούσα να είμαι 3ος και τελικά είμαι 6ος. Δεν ξέρω τι φταίει. Τύχη, ατυχία, τακτική ή ψυχολογία», είπε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού λίγο μετά το τέλος της κούρσας.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ντράγκαν Σάκοτα και Δημήτρης Φλιώνης μίλησαν για τον ημιτελικό του Basketball Champions League κόντρα στη Μάλαγα και αναφέρθηκαν σε όσα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ ώστε να προκριθεί στον τελικό.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει από το -19 με το οποίο έχανε από τη Βαλένθια, οι Ισπανοί όμως άντεξαν (91-87) και μείωσαν τη σειρά σε 1-2. «Όλα για όλα» στο τέταρτο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.