Τάνικλιφ και Γκούντισον στα Laser ανδρών-γυναικών
Η Αμερικανίδα Αννα Τάνικλιφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα Λέιζερ Ράντιαλ. Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Λιθουανή ιστιοπλόος, Γκιντάρε Βολουνγκεβισιούτε, και το χάλκινο η Κινέζα Ξου Λιγια. Στους άνδρες «χρυσός» αναδείχθηκε ο Βρετανός Πολ Γκούντισον.
26
Η Αμερικανίδα Αννα Τάνικλιφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα Λέιζερ Ράντιαλ. Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Λιθουανή ιστιοπλόος, Γκιντάρε Βολουνγκεβισιούτε, και το χάλκινο η Κινέζα Ξου Λιγια.
Οσον αφορά στην Ευτυχία Μαντζαράκη, κατέλαβε τη 18η θέση της τελικής κατάταξης.
Η πρώτη οκτάδα:
1. Αννα Τάνικλιφ (ΗΠΑ) 37 βαθμοί ποινής
2. Γκιντάρε Βολουνγκεβιτσιούτε (Λιθουανία) 42
3. Ξου Λιγια (Κίνα) 50
4. Σάρα Μπλανκ (Αυστραλία) 62
5. Σαρα Στεγιερτ (Γαλλία) 77
6. Ναταλί Μπρούγκερ (Ελβετία) 90
7. Τζο Αλεν (Νέα Ζηλανδία) 90
8. Εβι Βαν Ακερ (Βέλγιο) 91
Στους άνδρες…
Ο Πολ Γκούντισον κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Laser της ιστιοπλοϊας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Βρετανός αθλητής άφησε στις δύο επόμενες θέσεις τον Σλοβένο Βασίλι Ζμπόγκαρ και τον Ιταλό Ντιέγκο Ρομέρο.
Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Χειμώνας, ο οποίος κατετάγη 15ος, ενώ ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης πήρε τη 13η θέση στη γενική κατάταξη.
Οι πρώτοι οκτώ της κατάταξης:
1. Πολ Γκούντισον (Μ. Βρετανία) 63 βαθμοί ποινής
2. Βασίλι Ζμπόγκαρ (Σλοβενία) 71
3. Ντιέγκο Ρομέρο (Ιταλία) 75
4. Γκουστάβο Λίμα (Πορτογαλία) 76
5. Άντριου Μέρντοχ (Νέα Ζηλανδία) 81
6. Ράσμους Μίργκεν (Σουηδία) 83
7. Χούλιο Αλσογκαράι (Αργεντινή) 92
8. Ζαν Μπατίστ Μπερνάζ (Γαλλία) 104
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442