Δεν μου αρέσει να με τσουβαλιάζουν, η απάντηση της Δεβετζή
Η Πηγή Δεβετζή την παρασκευή ξεκινά την προσπάθειά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νωρίτερα όμως έδωσε κάποιες απαντήσεις σχετικά με το ντόπινγκ. «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να με τσουβαλιάζουν. Αθλούμαι από τα τέσσερα μου, δηλαδή 28 χρόνια, και ακόμη παραμένω πολύ καχύποπτη» είπε...
89
Την επιθυμία της να συνεχίσει να αγωνίζεται για μερικά χρόνια ακόμα και να σταματήσει μετά από μια σημαντική επιτυχία, εξέφρασε η Χρυσοπηγή Δεβετζή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή».
Η Eλληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για κάποιο μετάλλιο στους Αγώνες, έκανε ακόμα λόγο για δέος και συγκίνηση την στιγμή που παρέδωσε την ολυμπιακή φλόγα στους κινέζους.
«Εβλεπα στο παρελθόν φίλους και συναθλητές να παραδίδουν τη φλόγα και αναρωτιόμουν, αν άραγε θα μπορέσω να φτάσω και εγώ στον βωμό. Τελικά έφτασα, και ήταν μια στιγμή από τις καλύτερες της ζωής μου».
Οσο για τα μελλοντικά σχέδιά της, τόνισε: «Θα ήθελα να συνεχίσω για μερικά χρόνια ακόμα. Προϋποθέσεις υπάρχουν: ο άντρας μου με έχει στηρίζει πολύ από την πρώτη στιγμή στις επιλογές μου, ενώ σε μια εποχή που οι περισσότεροι γυρνούν την πλάτη στον στίβο, έχω δίπλα μου και τους χορηγούς μου. Αυτό που επιθυμώ είναι να σταματήσω με το κεφάλι ψηλά και στην συνέχεια να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα, όμως, πολύ να φύγω μετά από μια σημαντική επιτυχία. Αν λοιπόν κάνω παγκόσμιο ρεκόρ, θα πρέπει να σταματήσω ακριβώς την ίδια στιγμή».
Οσον αφορά το θέμα του ντόπινγκ, τόνισε: «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να με τσουβαλιάζουν. Αθλούμαι από τα τέσσερα μου, δηλαδή 28 χρόνια, και ακόμη παραμένω πολύ καχύποπτη. Όταν μου δίνουν νερό, το γυρνάω ανάποδα, για να δω εάν είναι σφραγισμένο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442