Αμφίβολη η Γιάνκοβιτς λόγω τραυματισμού
Η Γέλενα Γιάνκοβιτς ανακοίνωσε το Σάββατο (9/8), ότι υπάρχει πιθανότητα να μην κατέβει στον αγώνα της με την Κάρα Μπλακ (11/8) για τον πρώτο γύρο του μονού γυναικών. Η σέρβα τενίστρια αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο γόνατο και σε περίπτωση που δεν αισθάνεται καλά δεν θα αγωνισθεί, για το φόβο μιας πιθανής υποτροπής.
89
Η Γέλενα Γιάνκοβιτς ανακοίνωσε το Σάββατο (9/8), ότι υπάρχει πιθανότητα να μην κατέβει στον αγώνα της με την Κάρα Μπλακ (11/8) για τον πρώτο γύρο του μονού γυναικών.
Η σέρβα τενίστρια αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο γόνατο και σε περίπτωση που δεν αισθάνεται καλά δεν θα αγωνισθεί, για το φόβο μιας πιθανής υποτροπής.
«Αν δεν μπορώ να δώσω τον καλύτερο αυτό μου στο κορτ, τότε δεν θα αγωνιστώ. Δεν πρόκειται να πάρω κανένα ρίσκο», τόνισε η Γιάνκοβιτς σε συνέντευξη Τύπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 87-91: «Πέταξε» την ευκαιρία για «σκούπα» και τώρα… όλα για όλα στο Game 4 (vid)
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442