Mείωση κερδών για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο παρουσίασε η Bank of America
Αισθητή εξακολουθεί να κάνει την παρουσία της η διεθνής κρίση στα αποτελέσματα της Bank of America, τα κέρδη της οποίας το δεύτερο τρίμηνο του έτους υποχώρησαν σε 3,41 δισ. δολάρια, από 5,76 δισ. δολάρια που είχε εμφανίσει στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2007. Ωστόσο η πτώση ήταν μικρότερη σε σχέση με τις προβλέψεις.
Mείωση κερδών για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο παρουσίασε η Bank of America, αν και τα κέρδη της που ανήλθαν σε 3,4 δισ. δολάρια, ήταν περισσότερα σε σχέση με τις προβλέψεις.
Ειδικότερα, τα κέρδη της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας στις ΗΠΑ υποχώρησαν σε 3,41 δισ. δολάρια (ή 72 σεντς ανά μετοχή) από 5,76 δισ. δολάρια (ή 1,28 δολάρια ανά μετοχή) που είχε εμφανίσει στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2007.
Σύμφωνα με την τράπεζα, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει διαγραφές οφειλών ύψους 1,2 δισ. δολαρίων, ως αποτέλεσμα της κρίσης που προέκυψε στον χρηματοπιστωτικό τομέα από τα δάνεια περιορισμένης εξασφάλισης.
Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Κένεθ Λιούις, εκτός από το κομμάτι που συνδέεται με την ακίνητη περιουσία, από όπου και ξεκίνησε η κρίση, άλλα τμήματα εργασιών της τράπεζας εμφάνισαν σχετικά καλή απόδοση.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.