Mείωση κερδών για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο παρουσίασε η Bank of America
Αισθητή εξακολουθεί να κάνει την παρουσία της η διεθνής κρίση στα αποτελέσματα της Bank of America, τα κέρδη της οποίας το δεύτερο τρίμηνο του έτους υποχώρησαν σε 3,41 δισ. δολάρια, από 5,76 δισ. δολάρια που είχε εμφανίσει στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2007. Ωστόσο η πτώση ήταν μικρότερη σε σχέση με τις προβλέψεις.
93
Mείωση κερδών για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο παρουσίασε η Bank of America, αν και τα κέρδη της που ανήλθαν σε 3,4 δισ. δολάρια, ήταν περισσότερα σε σχέση με τις προβλέψεις.
Ειδικότερα, τα κέρδη της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας στις ΗΠΑ υποχώρησαν σε 3,41 δισ. δολάρια (ή 72 σεντς ανά μετοχή) από 5,76 δισ. δολάρια (ή 1,28 δολάρια ανά μετοχή) που είχε εμφανίσει στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2007.
Σύμφωνα με την τράπεζα, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει διαγραφές οφειλών ύψους 1,2 δισ. δολαρίων, ως αποτέλεσμα της κρίσης που προέκυψε στον χρηματοπιστωτικό τομέα από τα δάνεια περιορισμένης εξασφάλισης.
Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Κένεθ Λιούις, εκτός από το κομμάτι που συνδέεται με την ακίνητη περιουσία, από όπου και ξεκίνησε η κρίση, άλλα τμήματα εργασιών της τράπεζας εμφάνισαν σχετικά καλή απόδοση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Ανασφάλιστα οχήματα: Με τεχνητή νοημοσύνη η εξέταση των ενστάσεων – Πώς ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο οι μάγκες με τα μπλε
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μητσοτάκης για την ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO: «Από σήμερα γίνεται βουνό ολόκληρης της ανθρωπότητας»
- Μπάρμπαρα Ρούμπιν – Η έφηβη σκηνοθέτις που ένωσε τους Άντι Γουόρχολ, Άλεν Γκίνσμπεργκ και Μπομπ Ντίλαν
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- Σοκολάτα: Τους influencers επιστρατεύει η βιομηχανία για να ξανακερδίσει μερίδια
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442