
ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε. Προχώρησε σε συμφωνία με τις ασφαλιστικές εταιρείες AXA, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, GENERALI LIFE ΑΕΑΖ, LA VIE ASSURANCE και ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή έκβαση του πρώτου κύκλου διαπραγματεύσεων με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες. Συμμεριζόμενος την καθημερινή αγωνία όλο και περισσότερων συμπολιτών μας για τη δυνατότητα πρόσβασής τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, επέλεξε τις ασφαλιστικές εταιρίες AXA, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, GENERALI LIFE ΑΕΑΖ, […]
Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή έκβαση του πρώτου κύκλου διαπραγματεύσεων με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες.
Συμμεριζόμενος την καθημερινή αγωνία όλο και περισσότερων συμπολιτών μας για τη δυνατότητα πρόσβασής τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, επέλεξε τις ασφαλιστικές εταιρίες AXA, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, GENERALI LIFE ΑΕΑΖ, LA VIE ASSURANCE και ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προκειμένου να συνάψει μαζί τους μακροπρόθεσμες, ολοκληρωμένες και στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνίες προς όφελος των ασφαλισμένων τους που χρίζουν ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας.
Η συμφωνία αφορά στην απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων των εν λόγω εταιριών για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Ιατρικού: το Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Π. Φαλήρου, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Περιστερίου, το Ιατρικό Δάφνης και την IASIS Πειραιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω συμφωνίες είναι οι πρώτες συμφωνίες καθολικού χαρακτήρα που συνάπτει ο όμιλος του Ιατρικού από την εποχή της διακοπής της συμφωνίας με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος τον Ιούλιο του 2002.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά
- Βάσεις 2026: Οι επιλογές των υποψηφίων αναδιαμορφώνουν τον χάρτη των σχολών
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Σύρος: Αναπαράσταση και αυτοψία στο σπίτι όπου μαχαιρώθηκε η 42χρονη διασώστρια
- [ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- TikTok και σούπερ μάρκετ: Πώς τα social media αλλάζουν τον τρόπο που ψωνίζουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)













![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442