Στα βήματα της Δεβετζή…. «χάλκινη» η Παπαχρήστου στο παγκόσμιο νεανίδων
Η Παρασκευή Παπαχρήστου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Η πρωταθλήτριά μας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με άλμα 13.74μ. Την πρώτη θέση κατέκτησε η κουβανή Αλκάνταρα (14.25μ. κορυφαία φετινή επίδοση νεανίδων) και τη δεύτερη η συμπατριώτισσά της Ριμπάλτα (13.85μ.).
Η Παρασκευή Παπαχρήστου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.
Η πρωταθλήτριά μας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με άλμα 13.74μ. Την πρώτη θέση κατέκτησε η κουβανή Αλκάνταρα (14.25μ. κορυφαία φετινή επίδοση νεανίδων) και τη δεύτερη η συμπατριώτισσά της Ριμπάλτα (13.85μ.).
«Ηταν πολύ δυνατός αγώνας. Τα έδωσα όλα και τώρα αυτό που θέλω είναι να γυρίσω στο ξενοδοχείο και να χαλαρώσω. Περίμενα ότι μπορώ να πάρω μετάλλιο.
»Όταν μπήκα στο πρώτο άλμα είπα στον εαυτό του να τα δώσω όλα για να βγει τώρα το μεγάλο άλμα και το έκανα. Στην συνέχεια ρίσκαρα για κάτι καλύτερο όμως δεν βγήκε. Με ικανοποιεί που έκανα έναν τόσο σταθερό αγώνα με άλματα στα 13,60 μ. με 13,70 μ.», είπε η Παπαχρήστου μετά τον τελικό.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.