Ανοίγει ο δρόμος προς Πειραιά για Παπαδόπουλο και Χαλπερίν
Μπορεί να μην έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδος για τον Ολυμπιακό στις περιπτώσεις του Λάζαρου Παπαδόπουλου και του Γιοτάμ Χαλπερίν, όμως οι κινήσεις των ομάδων τους έρχονται να διευκολύνουν τους «ερυθρόλευκους».
Μπορεί να μην έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδος για τον Ολυμπιακό στις περιπτώσεις του Λάζαρου Παπαδόπουλου και του Γιοτάμ Χαλπερίν, όμως οι κινήσεις των ομάδων τους έρχονται να διευκολύνουν τους «ερυθρόλευκους».
Στην Μακάμπι φαίνεται ότι η επιθυμία του Χαλπερίν να μείνει ελεύθερος, μάλλον θα εισακουστεί, αφού ήδη η «ομάδα του λαού» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραβίβ Λιμονάντ. Ο Ισραηλινός γκαρντ αγωνίστηκε εφέτος στη Γαλλία με τη Λε Μαν, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα και από τη στιγμή που ο συμπατριώτης του αποχωρεί, πάει στο Τελ Αβίβ για να καλύψει το κενό που δημιουργείται στην περιφέρεια της Μακάμπι.
Η περίπτωση του Λάζαρου Παπαδόπουλο θα εξαρτηθεί από τις εισηγήσεις του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης Χοάν Πλάθα που δύσκολα όμως θα συναινέσει στην παραμονή του «Λάζου». Οι Ισπανοί έχουν βάλει στο στόχαστρο τους σέντερ όπως ο Μαρκ Γκασόλ και ο Νίκολα Βούισιτς, με τον Κροάτη να βρίσκεται πιο κοντά. Οπότε ο δρόμος για τον Ολυμπιακό είναι ορθάνοικτος.
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.