Την υπερειδική «Αντάλια» στον χώρο του πανεπιστημίου Ακντενίζ κέρδισε ο Σεμπαστιέν Λοέμπ και τέθηκε από νωρίς επικεφαλής της γενικής κατάταξης στο Ράλι Τουρκίας, που ξεκίνησε την Πέμπτη.
Την υπερειδική «Αντάλια» στον χώρο του πανεπιστημίου Ακντενίζκέρδισε ο Σεμπαστιέν Λοέμπ και τέθηκεαπό νωρίς επικεφαλής της γενικής κατάταξης στοΡάλι Τουρκίας, που ξεκίνησε την Πέμπτη.
Ο οδηγός της Citroen κάλυψε την μήκους 2.6 χλμ. διαδρομή σε 2:07.6, αφήνοντας στην 2η θέση τον Πέτερ Σόλμπεργκ με Subaru για 0.7.
«Ήτανένα καλό ξεκίνημα, αλλά αύριο (13/6) θα καθαρίζω τον δρόμο» είπε χαριτολογώντας ο Λοέμπ, που θα μπαίνει πρώτος στις ειδικές της 1ης μέρας ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.
Ο Πέτερ Σόλμπεργκ τόνισε από την πλευρά του:
«Μέχρι τώρα, καλά. Είχε πάρα πολύ σκόνη, ήταν κάτι το απίστευτο. Αλλά ήταν μια καλή αρχή και τώρα μπορώ να κοιμηθώ λίγο καλύτερα».
Στην 3η και 4η θέση βρέθηκαν τα δύο εργοστασιακά Ford Focus WRC, με τον Μίκο Χίρβονεν να είναι 1.2 πιο γρήγορος σε σχέση με τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα.
Πέμπτος ήταν ο δεύτερος οδηγός της Citroen Total, Ντάνι Σόρντο, ενώ την πρώτη 8άδα έκλεισαν κατά σειρά οι Κρις Ατκινσον (Subaru), Φεντερίκο Βιγιάγκρα (Munchi`s Ford), Αντρέας Μίκελσεν (Ramsport Ford).
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.