Ο Μάικλ Μπατίστ σε συνέντευξη, που παρεχώρησε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει από τον Σεπτέμβριο την ελληνική υπηκοότητα. «Κάθε χρόνο που περνάει, εγώ και η σύζυγός μου νιώθουμε όλο και πιο έλληνες» επισήμανε μεταξύ άλλων ο αμερικανός φόργουορντ.
Ο Μάικλ Μπατίστ σε συνέντευξη, που παρεχώρησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει από τον Σεπτέμβριο την ελληνική υπηκοότητα.
«Κάθε χρόνο που περνάει, εγώ και η σύζυγός μου νιώθουμε όλο και πιο έλληνες» επισήμανε μεταξύ άλλων ο αμερικανός φόργουορντ, δείχνοντας τη διάθεσή του να γίνει και με… τη βούλα έλληνας την επόμενη σεζόν.
«Εχω πει εδώ και καιρό στην ομάδα ότι θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω. Ακόμη και να πάρω την ελληνική υπηκοότητα. Αν μου προτείνει κανείς να πάρω ευρωπαϊκό ή και ελληνικό διαβατήριο, θα το σκεφτώ και αν όλα είναι για το συμφέρον όλων, δεν έχω λόγο να αρνηθώ. Θα επεξεργαστώ τις προοπτικές και θα συμφωνήσω! Αλλά για κάτι τέτοιο θα μιλούσα όταν υπήρχε κάτι επίσημο» τόνισε με νόημα ο Μπατίστ.
Ο αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε και στον Πέκοβιτς, τον νέο συμπαίκτη του, ανευ συγκλονιστικού απροόπτου, από την ερχόμενη χρονιά:
«Ακούω πως η ομάδα θα αποκτήσει τον Πέκοβιτς από την Παρτίζαν. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σέντερ και, να σου πω την αλήθεια, είναι καλύτερα να τον έχουμε μαζί μας παρά απέναντι. Είναι ανταγωνιστικός με τεράστια προσόντα και είμαι βέβαιος πως, για να τον προτιμήσει ο κόουτς, είναι σίγουρος πως θα προσφέρει. Αλλωστε, έχει και μια ιδανική ευκαιρία, αφού ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι συμπατριώτης του, να προσαρμοστεί και πιο γρήγορα από όσο εγώ».
Οσον αφορά για το ποια ήταν η κορυφαία ομάδα στα 5 χρόνια παραμονής του στον Παναθηναϊκό ο Μπατίστ χωρίς δισταγμό απάντησε:
«Η περσινή με διαφορά! Οχι τόσο γιατί κατέκτησε το τριπλ-κράουν. Αυτό ήταν φυσικό επακόλουθο του ταλέντου και της δουλειάς της. Αλλά γιατί ήταν εξ αρχής η πιο πλήρης από τη μέρα που ήρθα στην Αθήνα. Ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη».
Σύμφωνα με ιστοσελίδα από το εξωτερικό η ΑΕΚ έχει δείξει επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ, πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Διαψεύδει η ΑΕΚ.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.