Στο Αυτόφωρο ο οδηγός που φέρεται ότι ενεπλάκη σε επεισόδιο με άνδρες της Τροχαίας
Την Τετάρτη θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο οδηγός που φέρεται ότι ενεπλάκη σε βίαιο επεισόδιο με άνδρες της Τροχαίας στη Σταυρούπολη, οι οποίοι τον είχαν σταματήσει για αλκοτέστ. Σε βάρος του ποινική δίωξη για αντίσταση, εξύβριση και σωματική βλάβη.
Την Τετάρτη θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο οδηγός που φέρεται ότι ενεπλάκη σε βίαιο επεισόδιο με άνδρες της Τροχαίας στη Σταυρούπολη, οι οποίοι τον είχαν σταματήσει για τη διενέργεια αλκοτέστ.
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για αντίσταση, εξύβριση και σωματική βλάβη.
Ακολούθως παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο πήρε αναβολή για την Τετάρτη.
Aπό τις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA προκύπτει ότι ο οδηγός επιτέθηκε στους αστυνομικούς, για να ακολουθήσει συμπλοκή με γροθιές και από την πλευρά των αστυνομικών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.