Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Μπουρούση ενόψει του δεύτερου τελικού
102 «Αγώνα δρόμου» άρχισε το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, προκειμένου ο Γιάννης Μπουρούσης να προλάβει τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (20:00) στο ΣΕΦ. Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του χθεσινού πρώτου τελικού, με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση στον […]
«Αγώνα δρόμου» άρχισε το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, προκειμένου ο Γιάννης Μπουρούσης να προλάβει τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (20:00) στο ΣΕΦ.
Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του χθεσινού πρώτου τελικού, με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο.
Ο Μπουρούσης άρχισε ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο δεν θα προπονηθεί έως και την ημέρα του αγώνα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.
Σχετικά εύκολα έφτασε στην πρώτη νίκη της επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, η Φενερμπαχτσέ επικρατώντας με 89-78 στην Πόλη. Πρώτος σκόρερ ο Μπιμπέροβιτς με 26 πόντους, καταλυτικός και ο Χόρτον-Τάκερ με 15.