Ποινή κάθειρξης 19,5 ετών στον Ν.Παλαιοκώστα για τα γεγονότα κατά τη σύλληψή του
Σε συνολική ποινή κάθειρξης 19,5 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας ο Νίκος Παλαιοκώστας για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών που τον καταδίωκαν με περιπολικό στην περιοχή Λεπτοκαρυάς Τρικάλων.
Σε συνολική ποινή κάθειρξης 19, 5 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας ο Νίκος Παλαιοκώστας για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών που τον καταδίωκαν με περιπολικό στην περιοχή Λεπτοκαρυάς Τρικάλων.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 7 Ιουνίου 2004 το βράδυ, ο Νίκος Παλαιοκώστας με κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβόλησε κατά αστυνομικού αυτοκινήτου με αυτόματο όπλο και μια από τις σφαίρες πέρασε από το μπροστινό τζάμι στο ύψος του κεφαλιού των επιβαινόντων.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να σκοτώσει, ισχυριζόμενος ότι έριχνε εκφοβιστικά.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.