Κακλαμανάκης ένατος και Φράι 11η στο Ευρωπαϊκό του Μπρεστ
Ένατος, με 39 βαθμούς ποινής, κατετάγη ο Νίκος Κακλαμανάκης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RSX, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο Μπρεστ της Γαλλίας χωρίς να διεξαχθούν οι ιστιοδρομίες της τελευταίας ημέρας λόγω άπνοιας. Η Αντωνία Φράι κατέλαβε την 11η θέση. Η κατάταξη των υπολοίπων αθλητών μας...
Ένατος, με 39 βαθμούς ποινής, κατετάγη ο Νίκος Κακλαμανάκης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RSX, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο Μπρεστ της Γαλλίας χωρίς να διεξαχθούν οι ιστιοδρομίες της τελευταίας ημέρας λόγω άπνοιας. Έτσι η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε μετά από επτά κούρσες.
Ο Βλαχάκης κατετάγη 37ος με 95 β.π., ο Καμπάς 51ος (123 β.π.) και ο Κοκκαλάνης 57ος (142 β.π.).
Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Πορτογάλος Ζοάο Ροντρίγκες με 15 βαθμούς. Τον ακολούθησαν ο Γάλλος Ζουλιάν Μποτέμπ με 18 και ο Πολωνός Πρζέμισλαβ Μιάρσνσκι με 27 βαθμούς.
Στις γυναίκες, η Αντωνία Φράι κατέλαβε την 11η θέση με 73 βαθμούς ποινής, η Σκαρλάτου ήταν 25η με 135 και η Δάβρου 3η με 156β. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ισπανίδα Μαρίνα Αλαμπάου με 12 βαθμούς ποινής, το ασημένιο η Γαλλίδα Σαρλίν Πικόν με 17 το χάλκινο η Γαλλίδα Φοστίν Μερέ με 19.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.