Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομολόγησε ο άνδρας που κρατούσε επί 24 χρόνια φυλακισμένη την κόρη του στην Αυστρία

Ομολόγησε ο άνδρας που κρατούσε επί 24 χρόνια φυλακισμένη την κόρη του στην Αυστρία

Ομολόγησε τις πράξεις του ο 73χρονος άνδρας που κρατούσε επί 24 ολόκληρα χρόνια φυλακισμένη την κόρη του σε ένα κελάρι κοντά στην πόλη Αμστετεν της Αυστρίας. Ο άνδρας βίαζε την κόρη του και είχε κάνει μαζί της επτά παιδιά. Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό στην Αυστρία.

91

Ομολόγησε τις πράξεις του ο 73χρονος άνδρας που κρατούσε επί 24 ολόκληρα χρόνια φυλακισμένη την κόρη του σε ένα κελάρι κοντά στην πόλη Αμστετεν της Αυστρίας. Ο άνδρας βίαζε την κόρη του και είχε κάνει μαζί της επτά παιδιά. Εν τω μεταξύ, σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό στην Αυστρία.

«Έχει τώρα ομολογήσει ότι φυλάκισε την κόρη του για 24 χρόνια και ότι αυτός ήταν ο πατέρας των επτά παιδιών της, καθώς και ότι τα κλείδωνε στο κελάρι» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Φραντς Πόλτσερ, επικεφαλής του Τμήματος Εγκληματολογικών Υποθέσεων της Κάτω Αυστρίας.

O πατέρας της κοπέλας Γιόζεφ Φ. την οδήγησε, τον Αύγουστο του 1984, στο υπόγειο, της έδεσε τα χέρια και την κλείδωσε εκεί. Στην ανάκρισή της η Ελίζαμπετ Φ. ανέφερε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 11 ετών.

Την υπόγεια φυλακή όπου έμενε η 42χρονη γυναίκα ερευνούν τώρα αστυνομικοί. Τα δωμάτια ήταν πολύ μικρά και το ύψος τους είναι μικρότερο από 1,7μ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στα μέσα Απριλίου μετά τη μεταφορά στο νοσοκομείο του Αμστετεν, σε σοβαρή κατάσταση, μίας 19χρονης κοπέλας, η οποία πιστεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη κόρη της Ελίζαμπετ.

Η μητέρα της κοπέλας φέρεται να μην γνώριζε τις πράξεις του συζύγου της.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην Αυστρία. «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα ασύλληπτο έγκλημα» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Γκέντερ Πλάτερ. «Όλα όσα συνέβησαν εκεί ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία».

«Δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψουμε στη φυσιολογική καθημερινότητα ύστερα από αυτό. Ολόκληρη η χώρα πρέπει να αναρωτηθεί τι πραγματικά δεν πηγαίνει καλά» αναφέρει σε δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα Der Standard.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024