Στη λήξη της παράτασης έχασε το τρόπαιο του Champions Cup η Βουλιαγμένη
Τριάντα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της παράτασης έχασε την ευκαιρία η Βουλιαγμένη να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions Cup γυναικών. Ο ΝΟΒ, με αμιγώς ελληνική σύνθεση, κοίταξε στα μάτια την «οικοδέσποινα» Κατάνια αλλά έχασε με 13-12 (κ.α. 11-11) στον τελικό του φάιναλ-φορ που διεξήχθη στην ομώνυμη ιταλική πόλη.
Τριάντα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της παράτασης έχασε την ευκαιρία η Βουλιαγμένη να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions Cup γυναικών. Ο ΝΟΒ, με αμιγώς ελληνική σύνθεση, κοίταξε στα μάτια την «οικοδέσποινα» Κατάνια αλλά έχασε με 13-12 στον τελικό του φάιναλ-φορ που διεξήχθη στην ομώνυμη ιταλική πόλη. Η λήξη της κανονικής διάρκειας είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες 11-11.
Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμένου έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή του.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την ιταλική ομάδα): 4-3, 3-3, 1-3, 3-2.
Τα τρίλεπτα της παράτασης: 1-1, 1-0.
Η Φιορεντίνα κατέκτησε την τρίτη θέση στη διοργάνωση, αφού νίκησε στο «μικρό τελικό» την Εστγκέεστ από την Ολλανδία με 15-12.
Ο ΝΟΒ προκρίθηκε στον τελικό νικώντας την Μεγάλη Παρασκευή τη Φιορεντίνα με 13-12, ενώ η «οικοδέσποινα» Κατάνια πήρε την πρόκριση με 11-5 επί της ολλανδικής Έστγκεεστ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.