Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Με θετικό πρόσημο έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Μ.Παρασκευή
Με κέρδη έκλεισαν τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Μ.Παρασκευή, μετά τα θετικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η Ericsson και η Volvo. Κέρδη για Dow Jones, απώλειες για Nasdaq.
Με κέρδη έκλεισαν τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Μ.Παρασκευή, μετά τα θετικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η Ericsson και η Volvo.
Συγκεκριμένα, στο Λονδίνο, ο FTSE 100 έκλεισε στις 6.091,40 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,66%. Στην Φρανκφούρτη, o DAX 30 σημείωσε άνοδο 1,09%, έως τις 6.896,58 μονάδες.
Στο Παρίσι, ο CAC 40 έκλεισε στις 4.978,21 μονάδες, με κέρδη της τάξης του 0,97%. Στη Ζυρίχη, ο SMI ενισχύθηκε κατά 0,65% και έφθασε στις 7.509,48 μονάδες.
Με κέρδη 42,91 μονάδων (0,33%), στις 12.891,86 μονάδες, έκλεισε ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Ο δείκτης Nasdaq των μετοχών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε με απώλειες 5,99 μονάδων (0,25%) στις 2.422,93 μονάδες, ενώ ο διευρυμένος δείκτης Standard and Poors 500 έκλεισε αυξημένος κατά 9,02 μονάδες (+0,65%) στις 1.397,84 μονάδες.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!