Στην κατηγορία επιτήρησης οι μετοχές των «Κατσέλη» και «Περσεύς»
Στην κατηγορία επιτήρησης εισήλθαν από σήμερα, Δευτέρα, οι μετοχές των εταιρειών «Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ» και «Περσεύς Προϊόντα Ειδικής Διατροφής», καθώς οι ζημίες τους, το 2007, ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης τους.
27
Στην κατηγορία επιτήρησης εισήλθαν από σήμερα, Δευτέρα, οι μετοχές των εταιρειών «Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ» και «Περσεύς Προϊόντα Ειδικής Διατροφής», σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ του ΧΑ.
Οι δύο εταιρείες μεταφέρθηκαν στην Κατηγορία Επιτήρησης, δεδομένου ότι στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις τους με στοιχεία 31/12/2007, οι ζημίες ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης τους και δεν έχουν προχωρήσει σε πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης για την αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου.
Σε ανακοίνωση της εταιρείας «Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η ενοποίηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που αποφασίστηκε από τα ΔΣ της Αλλατίνη και της Κατσέλης στις 29/1/2008 εκτιμάται ότι θα έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της ηγετικής θέσης του νέου οργανισμού στην Ελλάδα, αλλά και την επέκτασή του σε διεθνείς αγορές.
Επίσης, το ΔΣ της Αλλατίνη εκδήλωσε την πρόθεσή του να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της νέας εταιρείας.
«Η στρατηγική του νέου επιχειρηματικού οργανισμού, με έμφαση στην ενδυνάμωση των προϊόντων, στην ανάπτυξη νέων κωδικών, στην αναθεώρηση του υπάρχοντος μοντέλου ανάπτυξης και στη διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού, έχει ως χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των παραπάνω ενεργειών το 2008, εντός του οποίου θα ολοκληρωθεί η συγχώνευση και η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:
«Θα αρχίσει σταδιακά να υλοποιείται ο στρατηγικός σχεδιασμός που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης διετίας. Ήδη, τα πρώτα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Στο πρώτο τρίμηνο του 2008 η αύξηση των πωλήσεων ανέρχεται στο 24,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου θα είναι κερδοφόρα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;
- 250 χρόνια ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Τραμπ και η δύσκολη «εξίσωση» της διάκρισης των εξουσιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442