Ξεκίνημα… από τα χαμηλά για τα Yngling στο Ευρωπαϊκό
Στην 16η θέση πλέει το ελληνικό πλήρωμα μετά τη διεξαγωγή 3 ιστιοδρομιών στην 1η μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Yngling. Η Βιργινία Κραβαριώτη συμπεριλήφθηκε στο πλήρωμα της Σοφίας Μπεκατώρου, αποδείξη ότι υπολογίζεται σοβαρά, για να αντικαταστήσει την Χαραμουντάνη.
89
Στην 16η θέση πλέει το ελληνικό πλήρωμα μετά τη διεξαγωγή 3 ιστιοδρομιών στην 1η μέρατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Yngling.
Η Βιργινία Κραβαριώτη συμπεριλήφθηκε στο πλήρωμα της Σοφίας Μπεκατώρου, αποδείξη ότι υπολογίζεται σοβαρά, για να αντικαταστήσει την Χαραμουντάνη (η 3η αθλήτρια είναι η Παπαδοπούλου). Οι τρεις κοπέλες κατέλαβαν την 11η, 14η και 20η θέση στις τρεις ιστιοδρομίες, αντίστοιχα, γεγονός που δικαιλογεί την χαμηλή θέση τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Ξέσπασε» ο Τσιτσιπάς και διέλυσε τη ρακέτα του για έναν χαμένο πόντο! (vid)
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Live: Ο αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League του Λονδίνου
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Άγιαξ (pic)
- Εσείς… γνωρίζατε ότι μέχρι πριν 6 χρόνια ο Μέσι ήταν «διεθνώς αποτυχημένος»; (vids, pics)
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442