ΕΔΕ για το κρούσμα μηνιγγίτιδας στο νοσοκομείο του Πύργου
Αθήνα: Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα του 17χρονου μαθητή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με μηνιγγίτιδα, θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Πύργου.
Αθήνα: Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα του 17χρονου μαθητή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με μηνιγγίτιδα, θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Πύργου.
Όπως αναφέρεται στο Έθνος της Τρίτης, ο πρόεδρος του ΕΚΕΠΥ Παναγιώτης Ευσταθίου ανέθεσε την ΕΔΕ στην αρμόδια Διεύθυνση Υγειονομικής Περιφέρειας.
Οι γονείς μιλούν για ολιγωρία των γιατρών και συγκεκριμένα ότι δεν έγινε μικροβιολογικός έλεγχος στον μαθητή, καθώς δεν υπήρχε εφημερεύων μικροβιολόγος, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να επιδεινωθεί.
Αντίθετα, οι γιατροί επισημαίνουν ότι δεν υπήρξε καθυστέρηση, κάνοντας λόγο για ένα σοβαρό περιστατικό που επιδεινώθηκε ραγδαία.
Ο 17χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.
health.in.gr
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων
- Η μεσαία τάξη στις ΗΠΑ ξοδεύει περισσότερα
- Χερσώνα: Παιδί σκοτώθηκε από πλήγμα ουκρανικού drone – Ρωσική επίθεση στη Νικόπολ, γυναίκα έχασε τη ζωή της
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- Η Oura παρουσιάζει το μικρότερο «έξυπνο δαχτυλίδι» στον κόσμο με νέες λειτουργίες υγείας
- Γιορτή σήμερα 1 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442