Στα 1,12 ευρώ ανά λίτρο η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης μετά από νέα αύξηση
Ανοδο κατά 0,9% σημείωσε η μέση τιμή της αμόλυβδης σε διάστημα μιας εβδομάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η τιμή της στις 29 Φεβρουαρίου να διαμορφωθεί στο 1,12 ευρώ ανά λίτρο.
Ανοδο κατά 0,90% σημείωσε η μέση τιμή της αμόλυβδης σε διάστημα μιας εβδομάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η τιμή της στις 29 Φεβρουαρίου να διαμορφωθεί στο 1,12 ευρώ ανά λίτρο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πανελλαδικές μετρήσεις τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης σε 2.300 περίπου πρατήρια, η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώθηκε στις 29 Φεβρουαρίου στο 1,12 ευρώ ανά λίτρο από τα 1,11 ευρώ ανά λίτρο που ήταν η τιμή της στις 22 Φεβρουαρίου 2008, σημειώνοντας δηλαδή άνοδο κατά 0,90%.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.