Κουπίδης και Ξυνού πρώτευσαν στον αγώνα βάδην του Αγρινίου
Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στον αγώνα βάδην, που έγινε στο Αγρίνιο με την επωνυμία «Βαδίζω στο Αγρίνιο». Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Θόδωρος Κουπίδης και στις γυναίκες η Ευαγγελία Ξυνού.
Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Θόδωρος Κουπίδης και στις γυναίκες η Ευαγγελία Ξυνού.
Η Παναγιώτα Τσινοπούλου κέρδισε στις νεάνιδες και ο Ιγκορ Χακίμοβ στους έφηβους (σημείωσε ατομικό ρεκόρ). Οι επιδόσεις και των δύο αυτών αθλητών ήταν πολύ κοντά στο όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.