Πασχαλίδης και Τριγκώνης βρίσκονται στην 16η θέση του Παγκοσμίου Tornado
Στη 16η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Tornado, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τακαπούνα της Νέας Ζηλανδίας, βρίσκονται οι Πασχαλίδης-Τριγκώνης μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες με 30 βαθμούς.
66
Στη 16η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Tornado, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τακαπούνα της Νέας Ζηλανδίας, βρίσκονται οι Πασχαλίδης-Τριγκώνης μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες.
Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο ιστιοδρομίες με τη συμμετοχή 51 σκαφών. Στην πρώτη οι Έλληνες ιστιοπλόοι πήγαν πολύ καλά και τερμάτισαν 6οι, όμως στη δεύτερη κούρσα ήταν 24οι. Έτσι, με 30 βαθμούς βρίσκονται στην 16η θέση της γενικής βαθμολογίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- «Λύγισε» στη Ρώμη, απέναντι στον Μάχατς, ο Τσιτσιπάς (vid)
- Αταμάν μέσω γραπτής δήλωσης: «Πεπεισμένοι ότι θα κλείσουμε τη σειρά με τη Βαλένθια στο γήπεδό μας»
- Σάκκαρη: Η μέρα και η ώρα του αγώνα της με τη Ριμπάκινα
- Basketball Champions League: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει ο νικητής του Final 4
- Παίζοντας με τη λογική, τους διαιτητές, το VAR και την… φωτιά των playoffs
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442