Γαλλικές διωκτικές αρχές κατάσχεσαν 3,2 τόνους κοκαΐνης σε ελληνόκτητο πλοίο
Περισσότερους από τρεις τόνους κοκαΐνης εντόπισαν οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών της γαλλικής ακτοφυλακής σε ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο, 140 ναυτικά μίλια νότια της Γουινέας. Συνελήφθησαν τα εννέα μέλη του πληρώματος.
Περισσότερους από τρεις τόνους κοκαΐνης εντόπισαν οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών της γαλλικής ακτοφυλακής σε ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο, 140 ναυτικά μίλια νότια της Γουινέας.
Το «Τζούνιορ» -σημαίας Παναμά- διαθέτοντας εννιαμελές πλήρωμα, μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες, μετέφερε 3,2 τόνους κοκαΐνης ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας το πλοίο ανήκει σε εταιρεία με έδρα τον Πειραιά.
Και τα εννέα μέλη του πληρώματος συνελήφθησαν και ανακρίνονται.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές