Αίτηση υπέρ της υποψηφιότητάς του στις ρωσικές προεδρικές εκλογές κατέθεσε ο Κασιάνοφ
Ο αντίπαλος του Βλαντιμίρ Πούτιν και πρώην Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Κασιάνοφ κατέθεσε αίτηση που στηρίζει την επιθυμία του να συμμετάσχει στις ρωσικές προεδρικές εκλογές τον Μάρτιο.
91
Ο αντίπαλος του Βλαντιμίρ Πούτιν και πρώην Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Κασιάνοφ κατέθεσε αίτηση που στηρίζει την επιθυμία του να συμμετάσχει στις ρωσικές προεδρικές εκλογές τον Μάρτιο.
Ο Μ.Κασιάνοφ δηλώνει ότι κατέθεσε δύο εκατομμύρια ονόματα υποστηρικτών. Την αίτηση θα εξετάσει η εκλογική επιτροπή.
Προσερχόμενος στα γραφεία της εκλογικής επιτροπής δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως οι εκλογές θα είναι δίκαιες ή ελεύθερες, αλλά δήλωσε ότι θέλει να είναι υποψήφιος για να προστατεύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς που, όπως δηλώνει ο ίδιος, ενδυναμώθηκαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του.
«Σήμερα αισθάνομαι ότι όλα τα επιτεύγματά μου καταστρέφονται από το τωρινό καθεστώς».
Σύμφωνα με τους νόμους της Ρωσίας, όσοι υποψήφιοι δεν έχουν τη στήριξη κάποιου κόμματος -κατεβαίνουν δηλαδή ως ανεξάρτητοι- να καταθέσουν μια αίτηση.
Ο Μ.Κασιάνοφ πάντως έχει λίγες πιθανότητες εκλογής ακόμη και αν είναι υποψήφιος, μιας και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο υποψήφιος που στηρίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναμένεται να κερδίσει τις εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ήχησε το 112 στην Ροδόπη για την κακοκαιρία «Kristin»
- Δικαστήριο υποχρεώνει την Ολλανδία να προστατεύσει νησί στην Καραΐβική από την κλιματική αλλαγή
- Ελλάδα – Γερμανία 26-5: Αήττητη στη Β’ φάση προκρίθηκε η Εθνική! (vids)
- Σίντνεϊ Σουίνι: Πόλεμος στήθος με στήθος με Καρντάσιαν και Ριάνα στα χαρακώματα των lingerie – Ο ρόλος του Τζεφ Μπέζος
- Τραμπ: Να μειωθούν τα επιτόκια – «Βλάκας» ο επικεφαλής της Fed
- Τρισάγιο στη Ρουμανία: «Λύγισε» ο μητροπολίτης τη στιγμή που διάβαζε τα ονόματα των 7 νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ
