Επίθεση με πέτρες στο υπηρεσιακό όχημα του προέδρου της ΕΣΗΕΑ
Αγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο υπηρεσιακό όχημα του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Π.Σόμπολος καταδίκασε την «περίεργη» -όπως την χαρακτήρισε- επίθεση και εξέφρασε την ελπίδα να εντοπιστούν οι δράστες από την Αστυνομία.
Αγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο υπηρεσιακό όχημα του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Π.Σόμπολος καταδίκασε την «περίεργη» -όπως την χαρακτήρισε- επίθεση και εξέφρασε την ελπίδα να εντοπιστούν οι δράστες από την Αστυνομία.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές